Opvoedkundige begeleiding

Psychologenpraktijk Hartlant uit Waalre biedt opvoedkundige begeleidingHet opvoeden van kinderen is voor veel ouders niet altijd gemakkelijk: verwachtingen die niet uitkomen, terugkerende ergernissen, gedrag dat niet te beïnvloeden lijkt (bijv. rommel maken, treuzelen, schreeuwen, agressief gedrag).

In de begeleiding van opvoedkundige vragen staat de relatie tussen ouders en kind centraal. Respect, erkenning en erkenning van ieders grenzen en posities zijn hierbij belangrijke begrippen. Natuurlijk wordt ook ook veel aandacht besteed aan verantwoordelijkheid. Via het leren luisteren naar kinderen en het effectief leren omgaan met uw kind of kinderen, worden veranderingen in de relatie met het kind en het gedrag naar het kind toe tot stand gebracht.

Bij het effectief omgaan met kinderen wordt ook gekeken naar het luisteren naar jezelf en je eigen signalen leren begrijpen.

Wordt u hiermee geconfronteerd en wilt u geholpen worden in dit proces, neem dan contact op met Psychologenpraktijk Hartlant.